Arkimeikin TOP 5 -tuotteet

Äitiysloman aikana lakkasin meikkaamasta lähes kokonaan. Iski laiskuus, sillä enhän juuri liikkunut mihinkään ja vauva vei kaiken ajan muutenkin. Nyt kuitenkin viime kuukausien aikana on alkanut tuntumaan siltä, että voisi taas vähän skarpata tässä hommassa. Tulee itselle paljon parempi ja huolitellumpi olo, kun ei ole ihan suoraan sängystä nousseen näköinen. En ole koskaan meikannut kovinkaan vahvasti arkena, mutta kummasti se pienikin vaan tekee muutoksen.

Jossain vaiheessa mietiskelin ripsipidennyksiä, sillä ne olisi tällaiselle laiskalle laittajalle hyvä vaihtoehto. Oman käsitykseni mukaan ne ovat kuitenkin kalliita ja vähän työläitä huoltaa. Lisäksi olen kuullut tarinoita allergisista reaktioista ja siitä, kuinka omat ripset ovat tuossa operaatiossa lähes kituneet pois (ainakin väliaikaisesti, toivottavasti?). Eli ennen kun lompakkoni on paljon paksumpi ja olen varmistunut niiden turvallisuudesta, saavat ne jäädä laittamatta.

Tässäpä olisi oman meikkipussukkani TOP 5:

20151213_204307

1. Lumenen CC-voide. Tähän mennessä paras meikkivoide mitä olen käyttänyt. Levittyy hyvin ja peittää sopivasti ihon kirjavuuden, eikä kuitenkaan jätä sellaista tunkkaisen paksua kerrosta kasvoille. Sisältää myös aurinkosuojan, joten ei tarvitse kesällä erikseen suojata ellei meinaa viettää koko päivää auringossa.

20151213_204247

2. Lumenen peitevoide tummille silmänalusille. Ihan MUST HAVE –tuote väsyneille äideille ja muillekin, joilla silmänaluset ovat sellaista Addams Familyn Chester -tyyliä. Vaikkei muuta meikkiä laittaisi koko päivänä, niin CC-voide ja tämä yhdessä raikastaa ilmeen kummasti!

20151213_204433

3. Max Factorin kulmakynä. Koska en raaski tuhlata rahojani kulmien värjäämiseen, varsinkaan kun väri ei tunnu pysyvän paria viikkoa kauempaa, on kulmakynä kätevä vaihtoehto. Sillä saa myös hyvin piiloon mahdollisia koloja kulmista. Plussaa tulpassa olevasta harjasta, joka viimeistelee kulmat luonnolliseksi.

20151213_204447

4. Ripsientaivutin. En voisi kuvitellakkaan laittavani ripsiväriä ilman, että olisin ensin taivuttanut ripset. Lopputulos olisi varmaan mustat sälekaihtimet silmien edessä, sillä nämä luonnostaan alaviistoon taipuvat ripset eivät tunnu taipuvan muuten, oli ripsiväri itsessään muka kuinka kaartavaa tahansa.

20151213_204351

5. Max Factorin vedenkestävä ripsiväri. Tämä on itselleni uusi kokeilu, sillä ennen käyttämäni ripsivärin vedenkestävä versio hävisi ihan yhtäkkiä kauppojen valikoimista. Toistaiseksi olen ollut hyvin tyytyväinen tähän vaihtoehtoon, vaikkakin harjaosa voisi olla pienempi. Vedenkestävä ripsivärin pitää olla säänkestävyyden lisäksi siksi, etten ole vielä itse löytänyt vesiliukoista ripsiväriä joka pitäisi ripset taivutettuina vielä ripsivärin lisäämisen jälkeenkin.

Onko teillä jotain ehdottomia suosikkituotteita, mitä ilman ette pärjäisi? Myös kokemuksia noista ripsipidennyksistä olisi kiva kuulla!

Saatat tykätä myös näistä

3 kommenttia

 1. mulla on sama meikkivoide enkä ilman ripsentaivutinta myöskään selviä 😀 voin suositella maybellinen ripsareita!

  kokemuksia ripsenpidennyksistäkin on, otin joskus kun kaveri teki ja ne oli mulla puoli vuotta. tykkäsin tosi paljon, ei tullut allergiaa eikä muitakaan ongelmia! omat ripsetkin pysyi ihan hyvänä 🙂 tuo hinta tosiaan on ainut ongelma. ottaisin uudestaan jos raaskis, kun se kaveri ei enää tee 🙁

  1. Maybellinen ripsiväri taisi olla se edellinen, nyt oon jo unohtanut mikä se malli oli. Muistaisin kun näkisin! Muitakin Maybellinen ripsareita mulla on ennen ollut, mutta jotenkin tuntuu että noi vedenkestävät vaan vuosi vuodelta vähenee. Onko sulla vedenkestävä käytössä vai ihan vesiliukoinen?

   Hintaa itse myöskin harmittelen eniten noissa pidennyksissä, sitä rahaa kun saa menemään niin paljon kaikkeen muuhunkin.. 🙁

   1. ei taida olla vedenkestävä ripsari, mutta kyllä se mun mielestä suht hyvin pysyy vaikka pienet itkut tirauttaa. just viikonloppuna oltiin hautajaisissa yhdessä ja silmät vuoti vähän enemmänkin. mulla on nyt sellainen sininen, aiemmin on ollut myös keltainen ja violetti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *