Kiitos 2016

Tämän kirjoituksen olin suunnitellut tekeväni jo viimeistään Loppiaisena, mutta kuinkas taas kävikään. Viimeiset neljä päivää täällä on koko perheen voimin kärvistelty vatsataudissa, koiraa myöten, ja sitä edeltävä viikko oli täynnä väsymystä. Tänään oli kuitenkin taas ensimmäinen ”normaali” päivä sitten viime viikon, joten päätin saada tämänkin postauksen vihdoin valmiiksi.

Olen oikeastaan itse jo ihan täynnä ”viime vuotta” ja täällä on jo katse pitkällä keväässä. Halusin kuitenkin hieman vielä muistella viime vuoden tapahtumia ja kurkata miten viime vuodelle asetetut tavoitteet tuli täytettyä sekä mitkä olivat viime vuoden suosituimmat postaukset.

Vuosi 2016 pähkinänkuoressa

Vuonna 2016 palasin hoitovapaalta töihin kun pikkumies täytti yhden vuoden. Ehdin viime vuoden aikana työskennellä kahdessa eri kohteessa ja suorittaa töiden ohella vartijakortin. Viime vuoden lopussa saavutin myös tradenomiopintojen opintopisteistä puolet, joten opintoja olisi enää puolet jäljellä!

Tapasin vuoden aikana ihan huikeita tyyppejä ja tutustuin uudelleen muutamaan vanhempaan tuttavuuteen. Pääsin käymään muutamissa hienoissa juhlissa ja loppuvuosi olikin juhlia täynnä. Kesän lopussa juoksin myös ensimmäisen puolimaratonin, ja vielä alitin tavoiteaikani.

Meidän pikkumies meni vuoden aikana päiväkotiin, oppi kävelemään ja puhumaan. Tämän voisi jakaa vielä miljooniin pieniin taidonnäytteisiin, mutta kaiken kaikkiaan on ollut huikeaa katsoa pienen ihmisen kehitystä tämän viimeisen vuoden aikana!

Vuoden 2016 suosituimmat postaukset

 1. Luuta ja nahkaa (278 lukijaa)
 2. Ajatuksia imetyskohusta (133 lukijaa)
 3. Lastenjuhlat – kilpavarustelua or not? (126 lukijaa)

Lukijamääristä voidaan päätellä ettei meikäläinen löydä ehkä tietään mihinkään Blog Awardseihin (eikä ole kyllä tarkoituskaan), mutta toisaalta tällä hetkellä tässä ollaankin vähän horrosvaiheessa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan myös blogin suhteen, toistaiseksi aika ei anna periksi tämän enempää. 🙂

Tavoitteet vuodelle 2016

Näitä tavoitteita en avaa tähän otsikkoja enempää, alkuperäinen postaus niihin liittyen löytyy täältä. Viime vuoden tavoitteet olivat siis seuraavat:

 1. Riittävästi laatuaikaa perheen kanssa– perhe tulee aina ensin, mielestäni tämä linja on pitänyt hyvin!
 2. Tehokas opiskelu– tehokas tai välillä vähemmän tehokas, oman jaksamisen puitteissa kuitenkin ihan hyvä tahti.
 3. Henkinen ja fyysinen jaksaminen– arjen tasapainottelu on onnistunut yllättävän hyvin ja fyysistä kuntoa ylläpiti kesän juoksuharrastus.
 4. Ammatillinen kehittyminen– perässä pysyttiin tässäkin asiassa, työnantajan toimesta.
 5. Blogiin uusi ulkoasu– edelleen vaiheessa, mutta koittakaa kestää.
 6. Kuvankäsittelytaidot– tässäkään asiassa ei oikeastaan ole kehitystä tapahtunut, mutta koulussa tämä nousee agendalle varmaankin tämän vuoden aikana.
 7. Kuvaaminen– suoraan sanottuna en ole nostanut tämän asian eteen tikkua ristiin, ehkä tänä vuonna?
 8. Rahan säästäminen– tili tuli tili meni, jos tämäkin säilytetään ensi vuoden tavoitelistalla.
 9. Vaatekaapin päivittäminen– minimaalisilla muutoksilla eteenpäin…
 10. Parisuhteen ylläpitäminen– tästä on yritetty pitää kiinni ja mielestäni onnistuttu myös!

En ajatellut asettaa tälle vuodelle uusia tavoitteita, mielestäni tuolla viime vuoden tavoitelistalla on aika hyvä painaa vielä tämäkin vuosi eteenpäin.

Jotta homma ei menisi liian tylsäksi niin lisätään sinne kuitenkin vielä kesän puolimaratonin ajan alittaminen (2h 2min) sekä aktivoituminen työmarkkinoiden puolella, jos ei vielä muuten niin edes verkostoitumisen kannalta. 😉

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ja edellä mainituilla tavoitteilla eteenpäin!

Pysykäähän kuulolla. <3

Saatat tykätä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *