Downshiftaamisen jalo taito

Kuten olette varmasti huomanneet, niin viimeaikoina postaustahti on harventunut entisestään ja jopa kuvapostausten aikaansaaminen on viivästynyt ihan naurettavuuksiin asti.

Syynä tähän on yksinkertaisesti se että kolmen vuoden tauoton opiskelu töiden ohella, perheen pyörittäminen ja muut siinä sivussa tapahtuneet asiat ovat vieneet veronsa. Tällä hetkellä olo on melko uupunut ja asioiden aikaansaaminen on melkoista sinnittelyä. Ai mitenniin ruuhkavuodet?

Koska blogi toimii täysin omana harrastusperusteena eikä minulla tällä hetkellä riitä resursseja tuottamaan tänne haluamani kaltaista sisältöä niin päätin että on parempi pistää hetkeksi pillit pussiin.

Blogi jää siis hetkeksi pienelle tauolle ja mitä todennäköisimmin heräilee henkiin taas kun aika on siihen sopiva. Suosittelen seuraamaan edelleen Facebookissa ja Instagramissa, sillä ainakin Instagramia olisi tarkoitus käyttää edelleen kuten ennenkin.

Kiitos teille lukijoille tähän asti ja aurinkoista kesää!

Muistakaa levätä muruset. <3

Saatat tykätä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *